Spiegel zonder verlichting

Spiegel met 1 lamp

Spiegel met 2 lampen

Spiegel met verlichting rondom

Spiegel met indirecte verlichting

Spiegel zonder verlichting

Deze moderne spiegel geeft een heel mooi effect in strakke interieurs. Dankzij de bijpassende aparte LED verlichting hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw spiegel verlichting. Met de LED verlichting kan u tot 85% besparen.

Deze spiegel kan u in standaard maten verkrijgen of als maatwerk.

 

Standaardmaten: 60 / 80 / 100 / 120cm breed. En 60cm hoog.

Bij een maatwerk spiegel is de maximale breedte 260cm. En 60cm hoog.

 

Spiegel met 1 lamp

Deze moderne spiegel geeft een heel mooi effect in strakke interieurs. Dankzij ingebouwde LED T5 lamp hoeft u zicht geen zorgen meer te maken over uw spiegel verlichting. De lamp in deze spiegel is 5W, wat overeenkomt met een halogeenlamp van 50W.

Dankzij onze LED spiegel kunt u veel besparen op uw energiekost en anderzijds hebt u een mooi hedendaags interieur item.

 

Technische specificaties:

De ingebouwde TL T5 lamp van 5W geeft 450 lumen. Ze hebben een kleurtemperatuur van 4200 K. Deze spiegels zijn IP 44 dit wilt zeggen dat ze dus perfect geschikt zijn voor in de badkamer.

De spiegel kan heel eenvoudig gemonteerd worden.

 

Standaardmaten: 60 / 80 / 100 / 120cm breed. En 60cm hoog.

 

Spiegel met 2 lampen

Deze moderne spiegel geeft een heel mooi effect in strakke interieurs. Dankzij 2 ingebouwde LED T5 lampen hoeft u zicht geen zorgen meer te maken over uw spiegel verlichting. De lampen in deze spiegel zijn 2x9W, wat overeenkomt met een halogeenlamp van 170W. Dankzij onze LED spiegel kunt u veel besparen op uw energiekost en anderzijds hebt u een mooi hedendaags interieur item.

 

Technische specificaties:

De 2 ingebouwde TL T5 lampen van 18W geven 1500 lumen. Ze hebben een kleurtemperatuur van 4200 K. Deze spiegels zijn IP 44 dit wil zeggen dat ze dus perfect geschikt zijn voor in de badkamer.

De spiegel kan heel eenvoudig gemonteerd worden

 

Standaardmaten: 60 / 80 / 100 / 120cm breed. En 70cm hoog.

 

Spiegel met verlichting rondom

Deze moderne spiegel geeft een heel mooi effect in strakke interieurs. Dankzij de ingebouwde LED strip hoeft uw zicht geen zorgen meer te maken over u spiegel verlichting. Bij deze spiegel schijnt het licht zowel langs voor als langs opzij. LED is de toekomst omdat u er veel mee kunt besparen op uw energiekost en anderzijds hebt u een mooi hedendaags interieuritem.

 

Technische specificaties:

Deze spiegel is voorzien van een LED strip met LED’s 3528. Op deze LED strip zitten 120 LED’s per meter wat overeen komt met 9,6W per meter. Ze hebben een kleurtemperatuur van 4200 K. Deze spiegels zijn IP 44, dit wilt zeggen dat ze dus perfect geschikt zijn voor in de badkamer.

De spiegel kan heel eenvoudig gemonteerd worden.

 

Standaardmaten: 60 / 80 / 100 / 120cm breed. En 70cm hoog.

Spiegel met indirecte verlichting

Deze moderne spiegel geeft een heel mooi effect in strakke interieurs. Dankzij de ingebouwde LED strip hoeft uw zicht geen zorgen meer te maken over u spiegelverlichting. De indirecte verlichting ziet er goed uit en wordt aangestuurd met een sensor! Geen lelijke knoppen meer om het licht aan en uit te doen. LED is de toekomst omdat u er veel mee kunt besparen op uw energiekost en anderzijds hebt u een mooi hedendaags interieuritem.

 

Dit is een maatwerk spiegel en de maximale breedte is 260cm. En 60cm hoog.

Bezoek onze toonzaal te melsele!

Of stuur ons een e-mail.

tel: 03/253 11 87

 

openingsuren:

 

Ma & zo         gesloten

Di-Vrij           9 - 17:30u

Za                 9 - 15u

 

Bezoek ons op Facebook!